A+ R A-
HC Barcol-Air
HC Barcol Air werkt voor en samen met diverse andere succesvolle bedrijven en organisaties. Indien u meer informatie wenst over onze relaties, klik dan hieronder op de betreffende link.
Aantal #   
Web Link
2BA
2BA, staat voor BestandsBeheer Artikelen. Zoals de naam al zegt, houdt 2BA zich bezig met het onderhouden, beheren en exploiteren van de uniforme artikelbestanden voor de installatiebranche. 2BA is er voor alle sectoren (Elektro, ICT, Klimaat en Sanitair) van de installatiebranche. De organisatie streeft naar een artikelbestand voor alle installatieartikelen in de totale branche. Het uitgangspunt bij de activiteiten zijn de uniforme classificatie- en communicatiestructuren die ETIM Nederland ontwikkelt en onderhoudt.
Luka
de Nederlandse Vereniging van Luchtkanalenfabrikanten. Deze branchevereniging is ruim 25 jaar actief en vertegenwoordigt zo'n 80% van de Nederlandse luchtkanalenfabrikanten. Hoofddoelstelling van de Luka is kwaliteitsverbetering op het het gebied van productie, montage en installatie van luchtkanalen in de breedste zin van het woord.
STABU / Bestekservices.nl
Om de communicatie in de markt tussen de beslissers en de toeleverende fabrikanten in de bouwmarkt te optimaliseren heeft de Stichting STABU - eventueel in samenwerking met derden - een aantal diensten voor fabrikanten ontwikkeld. Deze diensten zijn gebaseerd op het uitgangspunt dat fabrikanten zelf, in directe samenwerking met STABU, bestekteksten van hun producten samenstellen en aan de markt beschikbaar stellen.
Technische Unie
Sinds het ontstaan in 1880 is de Technische Unie uitgegroeid tot één van de grootste technische groothandels in Nederland. De technische unie verzorgt het gehele proces van orderverwerving tot nazorg klanten met raad en daad.
TVVl - Platform voor mens en techniek
TVVL is een vereniging van mensen die zich toeleggen op de ontwikkeling en implementatie van de techniek van gebouwgebonden voorzieningen en de invloed hiervan op de mens en zijn/haar functioneren. TVVL vergaart, bundelt en ontwikkelt kennis en draagt deze over binnen de context van maatschappelijk debat, dagelijkse gebeurtenissen en aanpalende wetenschappen.