A+ R A-

Stabicad luchtdatabases / .dwg files

Bent u op zoek naar de juiste .dwg files van onze producten om te gebruiken in uw Autocad ontwerp? Via de luchtdatabases beschikbaar in Stabicad kunt u deze op eenvoudige wijze in uw systeem importeren. Dit geldt voor ontwerpen gemaakt in Stabicad for Autocad alsook voor Stabicad for Revit.

Na het importeren van de luchtdatabases vindt u onze producten in de categorieën "Roosters" en "Appendages". In de categorie “Roosters” treft u ons complete roosterassortiment, ventielen/rozetten alsmede plafond-inductie-units aan. In de categorie "Appendages" zijn de brand- en regelkleppen, geluiddempers, ventilatorconvectoren, CAV-units alsmede VAV-units met en zonder inductie terug te vinden.

 
Maakt u bij het ontwerpen liever gebruik van .rfa files geschikt voor BIM presentaties, dan kunt u via het portaal www.mepcontent.eu onze zeer uitgebreide BIM bibliotheek (ruim 180 families) kostenloos downloaden. Via onze eigen website treft u op productniveau tevens de betreffende rfa.file aan (in familiy vorm). Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de beschikbare luchtdatabases van Barcol-Air, neemt u dan contact op met één van onze technische adviseurs Luchtverdeeltechniek (telefoon 0299 - 689300).