A+ R A-

HC DV Produkten

HC Groep heeft 4 verschillende typen dakventilatoren in haar assortiment."


HC DV – Dakventilatoren
HC DV is de exclusieve distributeur in Nederland van het complete programma dakventilatoren van Nicotra Gebhardt. Deze aanvulling versterkt de brede range van innovatieve producten en diensten van de HC groep.
De dakventilatoren van Gebhardt zijn bekend om hun uitstekende kwaliteit en zijn al jaren een begrip in Nederland. De range bestaat uit verschillende uitvoeringen met maximale temperaturen tot 120 graden. Daarnaast is er het uitgebreide programma brandgasventilatoren waarbij temperaturen tot 600 graden kunnen worden afgezogen. Er is een keuze te maken uit horizontaal- of verticaal uitblazend, de motor binnen of buiten de luchtstroom en AC of EC motoren (gelijkstroommotoren). Alle dakventilatoren van Gebhardt voldoen aan nauwkeurigheidsklasse 2 volgens DIN 24 166
 
Nicotra Gebhardt
Met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van ventilatoren is Nicotra Gebhardt een van de belangrijkste fabrikanten van ventilatiesystemen. De ruim 1.000 medewerkers werken dagelijks aan de ontwikkeling en productie van de ventilatoren. Het R&D team heeft een eigen laboratorium waarin nieuwe producten worden ontwikkeld. Geluidsmetingen worden volgens DIN 45635-38 in de geluidskamer bij Gebhardt uitgevoerd.
 
 
Productontwikkeling
Zoals de HC Groep betaamt, wordt er ook bij HC DV veel waarde gehecht aan innovatie. Omdat wij gesprekspartner zijn van de opdrachtgever tot aan de installateur weten wij wat er speelt in de markt. Binnen de HC Groep wordt er nauw samengewerkt met de verschillende divisies. Zo worden luchtbehandelingskasten, dakventilatoren en roosters goed op elkaar afgestemd. Deze samenwerking leidt tot een goed uitgebalanceerde installatie. Dat is de kracht van de combinatie.