Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.
A+ R A-

Naregelingen

Binnen de HC Groep wordt door HC RT en HC Barcol-Air al meer dan 25 jaar intensief samengewerkt aan geïntegreerde oplossingen. Luchtverdeelcomponenten worden in de assemblagefabriek samengebouwd met bedrijfsklare applicatiespecifieke naregelingen. Onder het samenbouwen wordt verstaan het opbouwen, bekabelen, parametreren, testen, het voorzien van de benodigde applicatiesoftware alsmede unieke coderingen en het verpakken van de naregelingen. De geïntegreerde oplossingen worden stekkerklaar op de bouw aangeleverd en zijn geheel gebruiksgereed.
 

Het bestellen van VAV-unit gecombineerd met de bijbehorende VAV-regelaar kent een aantal belangrijke voordelen:

Regelaar en luchtverdeel-unit afkomstig van dezelfde leverancier
Naast een prijsvoordeel neemt de HC groep de volledige verantwoordelijkheid voor de goede productwerking en is er geen afstemming en assemblage op de bouwplaats meer benodigd.
 

Regelaar wordt op luchtverdeel-unit gemonteerd

De assemblage vindt onder de juiste omstandigheden in de fabriek plaats door gekwalificeerd personeel, dit is efficiënter en dus goedkoper en de kwaliteit is gegarandeerd.

 

Regelaar wordt  voorzien van de benodigde applicatiesoftware
Op basis van 75 jaar praktijkervaring is applicatiesoftware ontwikkeld die in de fabriek in de regelaar wordt geladen, dit gebeurt op een efficiënte dus voordelige wijze.

 

Regelaar parametreren (voorzien van luchthoeveelheden)
VAV-regelaars worden nadat deze zijn voorzien van specifieke applicatiesoftware geparametreerd, hetgeen betekent dat voor iedere, individuele unit de luchthoeveelheden worden ingesteld.

 

Regelaar en  luchtverdeel-unit  voorzien van unieke codering (conform klantspecificaties)
Conform opgave van de klant wordt iedere unit duidelijk en uniek gecodeerd zodat de stekkerklare unit direct op de juiste positie gemonteerd en inbedrijfgesteld kan worden.

 

Units worden verpakt en op het project geleverd zoals met de klant is overeengekomen
Er wordt vooraf met de klant afgestemd hoe de units worden verpakt en aangeleverd om maximaal aan te sluiten op het logistieke proces op de bouwplaats.