A+ R A-

Marketing- en communicatiemedewerker SIG Air Handling (standplaats Purmerend)

SIG Air Handling Nederland is onderdeel van het in Engeland aan de beurs genoteerde bedrijf SIG Plc., dat al jaren toonaangevend leverancier is op nationale en internationale markten in luchttechniek, binnenafbouw, gevels en isolatie. Binnen de totale SIG groep zijn meer dan 10.000 mensen werkzaam, verdeeld over meer dan 660 vestigingen in Europa en het Midden Oosten. In de luchttechniek is SIG Air Handling Nederland in de afgelopen 2 jaar de grootste partner geworden voor de Nederlandse Installatiebranche en iedereen die daarmee te maken heeft.

SIG Air Handling Nederland heeft 4 locaties waar vanuit geopereerd wordt. Voor onze vestiging in Purmerend zijn wij op zoek naar een creatieve en gedreven marketing & communicatie medewerker (m/v | 24-32 uur) voor het volgende takenpakket:

DTP werkzaamheden en grafische vormgeving
Vervaardigen, beheren en onderhouden van brochures, flyers, advertenties, huisstijldrukwerk en ander voorkomend drukwerk met behulp van Adobe programma’s, waaronder InDesign, Illustrator en Photoshop.

Presentaties
Vervaardigen, beheren en onderhouden van Microsoft PowerPoint presentaties.

Websites en online marketing
Actualiseren en onderhouden van de diverse websites binnen SIG Air Handling door middel van verschillende content managementsystemen (CMS). Toepassen van content marketing (SEO), online marketing, Social Media en online campagnes.

Opstellen en/of redigeren van diverse teksten
Opstellen/redigeren van advertentieteksten, persberichten, documentatieteksten en nieuwsberichten, eventueel met bijbehorende plaatsing of distributie.

Beursorganisatie en klant-/relatiedagen
In teamverband mede-organiseren, realiseren en plannen van activiteiten rondom deelname aan beurzen en overige klant-/relatiedagen.

Beheer externe databases
Beheren van de artikelclassificatie database (2BA) en bijdrage leveren aan de BIM database (PLS).

Mailingen / nieuwsberichten
Verzorgen van diverse mailingen (inclusief beheer adressenbestand).
Vervaardigen en versturen van (voornamelijk digitale) interne en externe nieuwsbrieven.

Huisstijlbewaking
Zorgen voor correcte en eenduidige toepassingen van de gekozen huisstijl (in al haar facetten) binnen SIG Air Handling en de onderliggende bedrijven.

Lees meer...

Servicemonteur - HC PS (standplaats Waalwijk)

- publicatiedatum 1 mei 2017 -

HC PS B.V. is een gerenommeerd bedrijf en marktleider op het gebied van parkeergarage- en tunnelventilatie met ruim 20 jaar ervaring in zowel binnen- als buitenland. Wij ontwerpen, leveren en monteren parkeergarageventilatiesystemen, overdruksystemen voor trappenhuizen en aanverwante systemen en componenten zoals CO-LPG detectie, brandmeldinstallaties, etc. Onze doelstelling is om als partner van onder meer de opdrachtgever, de architect en de installateur op te treden als totaalleverancier van producten en diensten die aan de hoogste standaarden voldoen.

Sinds 2015 maken wij deel uit van de snel groeiende organisatie SIG Air Handling Nederland.

 
Voor onze afdeling Service zijn wij op zoek naar een Servicemonteur (m/v) (Fulltime).

Functie-inhoud:
- Inspecteren van ventilatiesystemen;
- Inspecteren, repareren en uitbereiden van CO / LPG –detectiesystemen;
- Inspecteren van brand-detectiesystemen;
- Uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden;
- Aanleggen van bekabeling en buizen;
- Monteren en aansluiten van (veld)componenten en aansluiten van regelkasten;
- Signaleren van afwijkingen en oplossingsgerichte acties ondernemen;
- Verzorgen van alle relevante administratie.
 
Lees meer...

Service Engineer - HC RT (standplaats Purmerend)


HC RT, gevestigd in Purmerend, is actief met de verkoop en ontwikkeling van hoogwaardige, regeltechnische producten en systemen ten behoeve van o.a. de utiliteitsbouw. Het bedrijf maakt onderdeel uit van SIG Air Handling Nederland. Ter versterking van de Service-afdeling zoeken wij op korte termijn een zelfstandige collega voor het uitvoeren van de volgende werkzaamheden:

• Het uitvoeren van service-, onderhoud- en garantie werkzaamheden op het gebied van Regeltechniek en Luchtverdeeltechniek en het assisteren bij de projecten uitvoering.


• Call out serviceHet uitvoeren van service werkzaamheden aan regeltechnische installaties, hieronder vallen o.a. zoeken en verhelpen van storingen, vervangen defecte apparatuur, aanpassen en/of vervangen van software (o.a. master/slave), etc.

 

Preventief onderhoudHet uitvoeren van preventief regeltechnisch onderhoud op basis van een onderhoudscontract t.b.v. het waarborgen van de continuïteit van de installaties.

 

Uitbreiding en verbouwing: het uitvoeren van aanpassingen en (kleine) uitbereidingen aan de regeltechnische installatie als gevolg van bijvoorbeeld interne verhuizingen, verbouwingen,functiewijzigingen, etc.

 

Online Service: het uitvoeren van service werkzaamheden online (niet op locatie), dit betreft o.a. monitoren van installaties, doen van setpoint verstellingen, (kleine) software aanpassingen, etc.

 

Garantiewerkzaamheden: het uitvoeren van garantie werkzaamheden voor de afdelingen Luchtverdeeltechniek, Export & Regeltechniek (producten en projecten).

 

Assisteren projectenuitvoering: onder leiding van de projectleider/manager assisteren bij het inbedrijfstellen van regeltechnische projecten.
 

Software as a Service: het uitvoeren van SaaS (Software as a Service) diensten.

 

Ontwikkelen specialisatie: binnen het functieprofiel ontwikkelen van een regeltechnische specialisatie.
Lees meer...

Technisch Commercieel binnendienst medewerker - Barcol-Air (standplaats Purmerend)

-Publicatiedatum 3 maart 2017-

 
Barcol-Air heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van een optimaal thermisch binnenklimaat voor het creëren van een werkomgeving waarin mensen met plezier werken en zodoende maximaal kunnen presteren. Barcol-Air levert hiertoe een uitgebreide serie van kwalitatief hoogstaande luchtverdeelcomponenten en naregelsystemen.

 

Barcol-Air maakt onderdeel uit van SIG Air Handling Nederland. In de luchttechniek is SIG Air Handling Nederland in de afgelopen twee jaar de grootste partner geworden voor de Nederlandse installatiebranche. Onder de vlag van SIG Air Handling Nederland zijn uitsluitend vertrouwde namen te vinden die tezamen een ongekend brede propositie aan de markt bieden.

 

Voor onze vestiging in Purmerend zoeken wij op korte termijn een Technisch Commercieel binnendienst medewerker.

 

Functie-inhoud:
• 
Uitwerken luchttechnische aanbiedingen inclusief gedegen planning

• Telefonische contacten met relaties (zowel technisch als commercieel van aard)

• Uitwerken van orders inclusief eventuele projectbegeleiding

• Ondersteuning van de Technisch Adviseurs Luchtverdeeltechniek

• Administratief beheer (inclusief prioriteit- en kwaliteitbewaking)

• Actieve deelname aan werkoverleg en (interne) trainingen

Lees meer...

Support Engineer Service HC RT (standplaats Purmerend)

-Publicatiedatum 6 januari 2017-

 
HC RT, gevestigd in Purmerend, is actief met de verkoop en ontwikkeling van hoogwaardige, regeltechnische producten en systemen ten behoeve van o.a. de utiliteitsbouw. Het bedrijf maakt onderdeel uit van SIG Air Handling Nederland. Ter versterking van het team zoeken wij op korte termijn een zelfstandige collega voor de volgende functie:
 

Doel van de functie
- Het voorbereiden in de breedste zin van het woord van service werkzaamheden 
  (o.a. het plannen van service-, onderhoud- en garantie werkzaamheden, planning Service Engineers
  en het verzorgen van materiaal & software). 
- Het opstellen van de jaarplanning onderhoudswerkzaamheden en voorbereiden van onderhoudswerkzaamheden 
  (o.a. het aanmaken van lijsten & mappen en het verzorgen van materiaal).
- Technisch ondersteunen van klanten door op afstand in systemen te kijken, laten aanpassen van software, etc.
- Commerciële werkzaamheden zoals het calculeren van meerwerk- en onderhoud aanbiedingen en het opvolgen van meerwerk aanbiedingen.
- Tevens vervangt de Support Engineer Service de Administratief Medewerker Service & Projecten bij afwezigheid.
 
Plaats in de organisatie
De Support Engineer Service staat hiërarchisch onder de Service Leider.
 
Taken en verantwoordelijkheden
Plannen Service Engineers
Draagt zorg voor een optimale planning van de Service Engineers op basis van verzoeken van klanten en stelt hierbij de juiste prioriteit.
Werkvoorbereiding servicewerkzaamheden
Voorbereiden van de uit te voeren servicewerkzaamheden door de Service Engineers tijdig te voorzien van alle benodigde informatie, materialen, software, etc.
Verwerken servicebonnen
Draagt zorg voor het afhandelen en opvolgen van servicebonnen.
Werkvoorbereiding onderhoudswerkzaamheden
Voorbereiden van de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden door de Service Engineers tijdig te voorzien van alle benodigde informatie, onderhoudslijsten, materialen, software, etc.
Jaarplanning onderhoudscontracten
Draagt zorg voor een jaarplanning van alle onderhoudscontracten, zorgt dat klanten tijdig worden geïnformeerd en Service Engineers tijdig worden gepland en geïnstrueerd, hierbij in de planning rekening houdend met de overige werkzaamheden van afdeling Service.
Technische ondersteuning klanten
Het per telefoon technisch ondersteunen van klanten door op afstand in systemen te kijken, software aanpassingen uit te laten voeren en klanten voorzien van technische-, en productinformatie.
Commerciële werkzaamheden
Het calculeren van meerwerk n.a.v. uitgevoerde werkzaamheden en het telefonisch opvolgen van deze meerwerk aanbiedingen. Alsmede het calculeren van onderhoudscontracten.
Vervangen Administratief Medewerker Service & Projecten
Vervangt de administratief medewerker Service & Projecten bij afwezigheid.            
 
Lees meer...

Sales Engineer (schoolverlater) - HC PS (standplaats Waalwijk)

- publicatiedatum 30 juni 2016 -

HC PS B.V. is een gerenommeerd bedrijf en marktleider op het gebied van parkeergarage- en tunnelventilatie met ruim 20 jaar ervaring in zowel binnen- als buitenland. Wij ontwerpen, leveren en monteren parkeergarageventilatiesystemen, overdruksystemen voor trappenhuizen en aanverwante systemen en componenten zoals CO-LPG detectie, brandmeldinstallaties, etc. Onze doelstelling is om als partner van onder meer de opdrachtgever, de architect en de installateur op te treden als totaalleverancier van producten en diensten die aan de hoogste standaarden voldoen.

Sinds 2015 maken wij deel uit van de snel groeiende organisatie SIG Air Handling Nederland.


Voor onze afdeling Verkoop zijn wij op zoek naar een Sales Engineer (schoolverlater - m/v - Fulltime).

 

Organisatie
De Sales Engineer legt verantwoording af aan de het hoofd van de afdeling verkoop binnendienst.

Functie-inhoud:

Het ontwerpen van systemen en installaties;
- Berekenen van de kostprijs en het verkoopbedrag;
- Uitwerken van offertes;
- Directe communicatie met de verkoopleider;
- Maken van verkoopschetsen;
- Nabellen van offertes en het onderhouden van contacten met de klanten;
- Maken van ordercalculaties en orderbevestigingen;
- Beoordelen of het ontwerp voldoet aan de relevante regelgeving.
 

Lees meer...

Aankomend System Development Engineer - HC RT (standplaats Purmerend)


HC RT, gevestigd in Purmerend, is actief met de verkoop en ontwikkeling van hoogwaardige, regeltechnische producten en systemen ten behoeve van o.a. de utiliteitsbouw. Het bedrijf maakt onderdeel uit van SIG Air Handling Nederland. Ter versterking van het team zoeken wij op korte termijn een zelfstandige collega voor de volgende functie:

Doel van de functie
Het zich ontwikkelen tot specialist op het gebied van grafische visualisaties, mobiele applicaties, databases, rapportages, building analytics, SaaS oplossingen en IT hardware en netwerken. Het ondersteunen van Project Engineers bij het maken van regeltechnische ontwerpen voor HVAC installaties door het maken van regelomschrijvingen, regeltechnische schema’s, applicatiesoftware en het ontwerpen van grafische gebruikers interfaces. 


Taken & verantwoordelijkheden
 

Specialist visualisatie 
Het zich ontwikkelen tot specialist op het gebied van het visualiseren van technische installaties door het steeds toepassen van de nieuwste technologie.
Specialist mobiele applicaties
Het ontwikkelen van applicaties en het begeleiden van externe partners bij de technische ontwikkeling, implementatie, integratie en uitvoering van deze applicaties.

Database specialist Het zich ontwikkelen tot specialist op het gebied van databases, big data, webservices, API’s, etc. t.b.v. de building analytics en – intelligence activiteiten.
Rapportages specialist
Het zich ontwikkelen tot specialist op het gebied van rapportages.
SaaS specialist


Het zich ontwikkelen tot specialist voor Software as a Service of SaaS oplossingen en diensten.
Specialist IT hardware en netwerken
Het zich ontwikkelen tot specialist van IT hardware en netwerken op het gebied van regeltechniek systemen en SMART building technologie.

 
Lees meer...

Stage- en afstudeerplaatsen bij de HC Groep

Binnen de HC Groep wordt regelmatig de keuze gemaakt om specifieke projecten in te vullen via stage- of afstudeerplaatsen.

Heeft u serieuze interesse in een stage- of afstudeerplaats bij de HC Groep, dan ontvangen wij graag uw motivatie met bijbehorend CV per Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Graag onder vermelding van het vakgebied (en vestiging) waar uw belangstelling naar uit gaat, alsmede de periode wanneer u beschikbaar bent. HC Groep is onderdeel van SIG Air Handling Nederland.