A+ R A-

Nieuwsoverzicht

Barcol-Air BIM ready!

Uitgebreide BIM bibliotheek omvat ruim 180 Revit families
 
Vanaf heden is via het portaal www.MEPcontent.eu de uitgebreide BIM bibliotheek van Barcol-Air te downloaden. Maar liefst 180 families vertegenwoordigen een groot deel van het leverassortiment en omvatten onder andere plafondroosters, brandkleppen, lijnroosters, VAV-units en ventilatorconvectoren. Alle Revit bestanden zijn vanaf heden ook op productniveau op onze eigen website beschikbaar. Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare bestanden.
 
Johan Mes, Commercieel Directeur Luchtverdeeltechniek bij Barcol-Air, vertelt enthousiast over zijn keuze voor MEPcontent. “We merken dat de vraag naar onze producten vanuit de markt toeneemt, ook voor BIM gebruik. Om aan deze vraag te kunnen voldoen, hebben we besloten om het platform, waar gebruikers content gratis kunnen downloaden, te gebruiken om producten uit onze BIM bibliotheek te publiceren. Het huidige assortiment omvat op dit moment maar liefst 180 productfamilies en in de loop van de komende maanden gaan we deze nog aanzienlijk uitbreiden.”


 

Induvendore van HC PS

Maak kennis met Induvendore  - de ultieme geurbeleving in parkeergarages -

Geuren kunnen bepalend zijn; ze roepen herinneringen op en zijn sterk verbonden met onze emotionele reacties. Parkeergarages worden over het algemeen niet geassocieerd met een aangename geur, maar sinds enkele maanden brengt HC PS daar met haar Induvendore oplossing verandering in. De innovatieve oplossing is in de praktijk al met succes toegepast bij het parkeergarage The Bank aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Leest u in onderstaand artikel, zoals gepubliceerd in het vakblad Parkeer24 editie 6 december 2014, meer over de toepassing van Induvendore in dit project. 

Onze technische specialisten vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden omtrent deze innovatie - neemt u gerust contact op met HC PS via telefoonnummer 0416 - 650075 of stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Pagina 5 van 10