A+ R A-

Nieuwsoverzicht

Save the date! Op 17 november lezingen over 'Rookbeheersing'

VEBON-NOVB organiseert lezingenmiddag:
'Rookbeheersing: meerwaarde voor brandveiligheid'  

Gebouwen worden complexer en de risico’s worden groter. De noodzaak van goede en betrouwbare rookbeheersingssystemen was nog nooit zo groot. 
Deze systemen zijn dan ook bedoeld om rook en warmte effectief af te voeren en tegelijkertijd rookvrije zones creëren als hulpmiddel 
bij het veilig vluchten uit een gebouw en vormen voor de brandweer een onmisbare basisvoorziening om veilig bluswerkzaamheden te kunnen uitvoeren. 
Toch krijgen wij signalen waaruit blijkt dat er onvoldoende beeld is wat een rookbeheeringssysteem nu precies kan betekenen. 
 
Daarom organiseert VEBON-NOVB een lezingenmiddag ‘Rookbeheersing: meerwaarde voor brandveiligheid’. 
Via een aantal lezingen wordt ingegaan op de voor- en nadelen van rookbeheersing. 
Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje nog even van gedachten wisselen met sprekers en deelnemers. 

Meld je nu aan: vebon-novb.nl
 

Succesvolle introductie SIG Air Handling tijdens VSK 2016

Met de deelname aan de VSK 2016 heeft SIG Air Handling een krachtig statement naar de markt gemaakt. Klanten, prospects maar ook branchegenoten waren onder de indruk van de breedte van de propositie die de nieuwe organisatie de Nederlandse markt te bieden heeft. De stand met een grootte van maar liefst 250 m2 bood alle onderliggende bedrijven (zijnde Air Trade Centre, HC Groep, Inatherm en Interland Techniek) voldoende ruimte om zich zowel als zelfstandige identiteit maar ook als eenheid aan de markt te presenteren. De feestavond die op donderdag werd gehouden, inclusief DJ en buffet, werd maar liefst door enkele honderden mensen bezocht! De VSK 2016 is een prima springplank gebleken voor de introductie van SIG Air Handling op de Nederlandse markt. 

Onderstaande fotoserie geeft een impressie van de succesvolle beursdeelname!
 

Pagina 3 van 10