A+ R A-

Nieuwsoverzicht

HC Barcol-Air ontvangt opdracht nieuwbouwproject Hélios Massy in Parijs

De exportafdeling van HC Barcol-Air heeft samen met haar partner Barcol-Air France de opdracht mogen ontvangen van Cofely Axima Frankrijk voor het leveren van 650 VAV-inductie-units voorzien van Distech DDC regelapparatuur. Het gebouw heeft een BREAAM “very good” duurzaamheid certificaat. De levering van de VAV-inductie-units zal in het eerste kwartaal van 2014 plaatsvinden.


Voor meer projectinformatie verwijzen wij u naar de volgende website: http://helios.hertel.fr/rue
 

Innovatieve samenwerking HC KP en ERIKS

Oktober 2013

HC KP en ERIKS introduceren integrale oplossingen voor klimaatplafonds en drukleidingsystemen. Uitgangspunten voor deze samenwerking zijn onder meer:

- Optimalisering van het koel- en verwarmingsvermogen
- Voldoen aan de geldende brandveiligheidsvoorschriften
- Weerstanden en het daaraan gekoppelde energiegebruik significant verlagen
- 100% recyclebaar, zodoende minimale belasting van het milieu (optimalisering materiaalkeuze)
- Vermindering van 50-100% van het aantal koppelingen met rubber O-ringen om de kans op lekkages te reduceren
- Minimaal tot geen onderhoud
- Verlengde garantiemogelijkheden
- Flexibiliteit voor toekomstige aanpassingen

Hiertoe heeft HC KP de exclusieve vertegenwoordiging van de geoptimaliseerde Black System® kunststof klimaatregisters (zuurstofdicht conform DIN 4726) van ERIKS verkregen. Het leveringspakket is tevens aangevuld met het Blue Pipe MF OT PP R SDR 11 kunststof drukleidingsysteem (zuurstofdicht conform DIN 4726) van ERIKS.
HC KP is hierdoor in staat om samen met ERIKS u als opdrachtgever één systeem aan te bieden met gebruik van één materiaalsoort en één verwerkingsmethode (lassen).
Met deze samenwerking kunnen beide partijen sneller en efficiënter inspelen op nieuwe technologie- en marktontwikkelingen. 

Meer informatie over de nieuwe, innovatieve totaaloplossing van HC KP en ERIKS is terug te vinden in de onlangs verschenen brochure (klik voor de brochure op de afbeelding). Voor aanvullende informatie kunt u te allen tijde contact opnemen met onze verkoopadviseurs (telefoonnummer: 0416 650075).

                       

  

Pagina 10 van 10