A+ R A-

Nieuwsoverzicht

HC RT: nieuw Philips verlichtingssysteem in kantoorgebouw The Edge

30.1.2014

In kantoorgebouw The Edge aan de Amsterdamse Zuidas, ontwikkeld door OVG voor Deloitte & AKD, installeert Philips haar nieuwste generatie "intelligente LED verlichtingssystemen".
 
HC RT installeert het complete webbased GebouwBeheerSysteem met intelligente ruimteregelingen voor een fijnmazige ruimtebedieining en –regeling in combinatie met energiemonitoring. Het GebouwBeheerSysteem van HC RT en het nieuwe verlichtingssysteem van Philips zijn volledig in elkaar geïntegreerd. De gebruiker kan op ruimteniveau via een gecombineerde Smartphone of Tablet App zowel de verlichting als het klimaat bedienen.

Vakblad Gawalo schonk in haar januari 2014 editie aandacht aan het ingenieuze systeem:


 
Voor meer informatie over het nieuwe Philips verlichtingssysteem zie: http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/20131212-philips-nieuw-intelligent-lichtsysteem-voor-kantoren-laat-medewerkers-werkplek-personaliseren-en-beheren-via-smartphone-app.wpd#.UuoQGD15PTo.
 

HC Barcol-Air ontvangt grote exportopdracht voor ADNOC HQ in Abu-Dhabi

Wederom een succesvolle maand voor de exportafdeling van HC Barcol-Air; recentelijk is namelijk de opdracht ontvangen voor het leveren van maar liefst 3.153 VAV-units voor het prestigieuze hoofdkantoor van ADNOC in Abu-Dhabi.

Het nieuwbouw complex dat op de plek van het huidige hoofdkantoor van ADNOC wordt gerealiseerd omvat onder meer een kantoortoren, podium en atrium alsmede een ondergrondse parkeergarage. 

Meer informatie over dit project is te vinden op:

http://www.constructionweekonline.com/projects-550-adnoc-new-headquarters-complex-in-abu-dhabi/#.Ut4y3FNgVaR
 

Pagina 9 van 10