A+ R A-

Persbericht - directiewisseling Barcol-Air B.V.

Aankondiging directiewisseling Barcol-Air B.V.

Purmerend, 11 oktober 2016

Barcol-Air B.V., gevestigd te Purmerend, maakt bekend dat wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd haar Algemeen Directeur, de heer J.P. (Jaap) van Deijk, heeft besloten om per 1 november 2016 zijn functie neer te leggen. De heer Van Deijk is 28 jaar verbonden geweest aan onze organisatie, waarvan de laatste 14 jaar in de functie van Algemeen Directeur.

Met ingang van deze datum zal de heer B. (Bart) Lem in dienst treden als zijn opvolger. De heer Lem heeft 19 jaar werkervaring opgedaan in de dienstverlening, utiliteit, installatietechniek en infrastructuur. Daarvoor heeft hij Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Technische Universiteit te Twente.

Barcol-Air B.V. is een zelfstandige dochter van SIG Air Handling the Netherlands B.V. Haar directie dankt de heer Van Deijk voor de door hem geleverde inspanningen en wenst hem alle goeds toe. Met de aanstelling van de heer Lem is zij ervan overtuigd een waardige opvolger te hebben gevonden voor deze uitdagende functie.

Barcol-Air B.V. is onderdeel van SIG Air Handling the Netherlands B.V., ook handelend onder de naam SIG Air Handling Nederland. In de luchttechniek is SIG Air Handling Nederland in de afgelopen twee jaar de grootste partner geworden voor de Nederlandse installatiebranche en iedereen die daar mee te maken heeft. Onder de vlag van SIG Air Handling Nederland zijn uitsluitend vertrouwde namen te vinden die tezamen een ongekend brede propositie aan de markt bieden, te weten: Barcol-Air / HC RT / Inatherm / Interland Techniek / Air Trade Centre / HC KP / HC PS / HC TS / HC DV / PVE (UK).