A+ R A-

Kom naar de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering op 9 en 10 november

Nationale Conferentie Gebouw Automatisering 2016 in CineMec Utrecht

De vierde editie van de succesvolle Nationale Conferentie Gebouw Automatisering is dit jaar in ‘de Sterrenkijker’ oftewel CineMec te Utrecht. De keuze voor de locatie past uitstekend bij het thema van dit jaar: ‘Kijken naar de toekomst, waar ICT en gebouwbeheer elkaar ontmoeten in nieuwe netwerken’. Na het succes in 2015 omvat de conferentie weer twee dagen: woensdag 9 en donderdag 10 november 2016. 

Na het groeiende succes verwacht de organiserende FHI brancheorganisatie Gebouw Automatisering een verdere toename van de belangstelling vanuit de vastgoed waardeketen. Na de evaluatie van editie 2014 werd in 2015 een extra focus gelegd op de ICT kant van gebouwautomatisering en kwam er meer ruimte voor technologische kennisoverdracht. Uit de evaluatie van 2015 kwam naar voren dat dit uitstekend is bevallen en deze twee focuspunten worden ook in de 2016 editie benadrukt. 
 
Het programma voor de eerste conferentiedag zal, net als bij eerdere edities, bestaan uit presentaties van deskundigen uit de vastgoedwereld die hun visie geven op het ‘waarom wel of waarom niet’ van gebouwautomatisering alsmede visionaire vergezichten op onze gebouwde omgeving in de toekomst. Sprekers komen uit de kringen van projectontwikkelaars, beleggers, vastgoedmanagement, architecten, gebouweigenaren, facilitair managers etc.
 
Op de tweede dag zullen ook adviesbureaus, technische gebouwbeheerders en technologen aan het woord komen die vertellen welke technologie er aan zit te komen en hoe die rendabel toepasbaar wordt. Op de tweede dag zal er ook aandacht zijn voor het proces van realisatie van gebouwautomatiseringsprojecten en hoe de kwaliteit van dat proces geborgd wordt. 
 
Gezien de invulling voor beide dagen is de thematische subtitel gehandhaafd: ‘bits, bricks & behaviour 3.1’ voor de eerste dag en ‘bits, bricks & behaviour 3.2’ voor de tweede dag.
 
In de komende periode zal de FHI brancheorganisatie het conferentieprogramma verder invullen en vormgeven, samen met de aangesloten lidbedrijven, partnerorganisaties en andere belanghebbende stakeholders.
 
Meld u nu aan met de volgende relatiecode: GA1611
www.conferentiegebouwautomatisering.nl