A+ R A-

HC Groep verwerft vertegenwoordiging Gebhardt dakventilatoren

De HC Groep in Waalwijk heeft de vertegenwoordiging verworven van Gebhardt dakventilatoren. De uitbreiding van het portfolio van de HC Groep wordt ondergebracht bij Holland Conditioning en op de markt gebracht onder de naam HC DV (DakVentilatoren).
Het programma Gebhardt dakventilatoren sluit naadloos aan op de jarenlange ervaring en diepgaande kennis en knowhow van de HC Groep. De groep is leverancier van totaaloplossingen voor klimaatbeheersing, klimaatplafonds, luchtbehandelingsapparatuur, ventilatiesystemen voor parkeergarages en tunnels, luchtverdeel- en regeltechniek alsmede overdrukinstallaties. Aan deze range van producten zijn nu de dakventilatoren toegevoegd.
Het programma Gebhardt dakventilatoren onderscheidt zich onder meer door de hoge mate van efficiency die te danken is aan de aerodynamische vormgeving van de waaierbladen en een optimale luchtstroom in de behuizing. De ventilatoren zijn verder uitgerust met een corrosie- en schokbestendige behuizing, zijn zeer onderhoudsvriendelijk en geschikt voor temperaturen tot 120 °C.