A+ R A-

Service Engineer - HC RT (standplaats Purmerend)


HC RT, gevestigd in Purmerend, is actief met de verkoop en ontwikkeling van hoogwaardige, regeltechnische producten en systemen ten behoeve van o.a. de utiliteitsbouw. Het bedrijf maakt onderdeel uit van SIG Air Handling Nederland. Ter versterking van de Service-afdeling zoeken wij op korte termijn een zelfstandige collega voor het uitvoeren van de volgende werkzaamheden:

• Het uitvoeren van service-, onderhoud- en garantie werkzaamheden op het gebied van Regeltechniek en Luchtverdeeltechniek en het assisteren bij de projecten uitvoering.


• Call out serviceHet uitvoeren van service werkzaamheden aan regeltechnische installaties, hieronder vallen o.a. zoeken en verhelpen van storingen, vervangen defecte apparatuur, aanpassen en/of vervangen van software (o.a. master/slave), etc.

 

Preventief onderhoudHet uitvoeren van preventief regeltechnisch onderhoud op basis van een onderhoudscontract t.b.v. het waarborgen van de continuïteit van de installaties.

 

Uitbreiding en verbouwing: het uitvoeren van aanpassingen en (kleine) uitbereidingen aan de regeltechnische installatie als gevolg van bijvoorbeeld interne verhuizingen, verbouwingen,functiewijzigingen, etc.

 

Online Service: het uitvoeren van service werkzaamheden online (niet op locatie), dit betreft o.a. monitoren van installaties, doen van setpoint verstellingen, (kleine) software aanpassingen, etc.

 

Garantiewerkzaamheden: het uitvoeren van garantie werkzaamheden voor de afdelingen Luchtverdeeltechniek, Export & Regeltechniek (producten en projecten).

 

Assisteren projectenuitvoering: onder leiding van de projectleider/manager assisteren bij het inbedrijfstellen van regeltechnische projecten.
 

Software as a Service: het uitvoeren van SaaS (Software as a Service) diensten.

 

Ontwikkelen specialisatie: binnen het functieprofiel ontwikkelen van een regeltechnische specialisatie.

Wij zoeken een collega met de volgende eigenschappen:

Competenties vakinhoudelijk:
• MBO/HBO werk- & denkniveau (Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Energietechniek of Algemene Operationele Techniek).
• Ervaring met regeltechniek en klimaatinstallaties.
• Specifieke meet- en regeltechnische opleiding.

Competenties algemeen:
• Resultaatgerichte teamspeler in het bezit van een sterk servicegerichte instelling.
• In het bezit van goede communicatievaardigheden, overtuigingskracht & een goed 
• Goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal (in woord en geschrift).
• Beheersing van het Microsoft Office pakket.
• In het bezit van rijbewijs B.

Plaats in de organisatie:
De Service Engineer staat hiërarchisch onder de Service Manager. In de functie dient men volledig zelfstandig de opgedragen werkzaamheden uit te voeren alsmede de bijbehorende rapportages te verzorgen. 

Ons aanbod:
HC RT kent een flexibele en dynamische werkomgeving waarin ruimte is voor eigen initiatieven. Verder een marktconform salaris aangevuld met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar: HC RT, Cantekoogweg 10-12, 1442 LG te Purmerend t.a.v. de heer B. Lem (per mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ). Bezoek de website www.sigairhandling.nl voor meer bedrijfsinformatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.