Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.
A+ R A-

Branchepartner Inside IQ

HC RT is namens de HC Groep lid van de Internationale System Integrator Business Alliance InsideIQ.

Perfecting the Work Environment
InsideIQ is de alliantie van onafhankelijke systeemintegratoren die gefocust zijn op een maximaal rendement van de investeringen van haar klanten door het toevoegen van waarde aan hun “Inside Working Environment”.

Geschiedenis
Meer dan 40 jaar geleden opgericht als de IRC of Independent Representative Council, als een forum van gelijkgestemde pioniers op het gebied van gebouwautomatisering, integratie en “best practices”.
Het is nu tijd om de IRC naar het volgende niveau te brengen door het overbrengen van kennis aan de markt. De verandering? Door het aantrekken van toptalent en het continu investeren in training en opleiding leveren de leden veel toegevoegde waarde en worden zij steeds meer een “one stop shop” voor alle gebouwautomatisering vraagstukken.

IRC Forum
Waar komt innovatie in onze industrie vandaan? De unieke combinatie van de absoluut beste technologie en 100% aandacht voor de vraagstukken en problemen van klanten is niet alleen terug te voeren op de fabrikanten. Het is vooral terug te vinden in de gecombineerde kennis en ervaring van de meer dan 60 leden (met meer dan 4.000 medewerkers) alsook in de duizenden, naar tevredenheid uitgevoerde projecten. Het juiste antwoord op deze vraag is dus: innovatie komt vanuit InsideIQ!

Doel InsideIQ
InsideIQ is een professionele ledenorganisatie die de beste oplossingen levert op het gebied van thermisch comfort, veiligheid, duurzaamheid & service.

Kennis delen
Kennis delen is één van de kernwaarden van InsideIQ. Alle 4.000+ leden hebben toegang tot verschillende fora waarop “best practices” en kennis wordt gedeeld. Deze gemeenschap is zeer actief, kennis wordt zonder enige terughoudendheid gedeeld en vragen worden per omgaande beantwoord. Deze collectieve kennis maakt InsideIQ de meest ervaren en innovatie organisatie op het gebied van gebouwautomatisering in de wereld.
 

Documentatie InsideIQ PDF file
Corporate brochure
Artikel HVACR Business - july 2013

 

Voor meer informatie kunt u terecht op de InsideIQ website.