Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.
A+ R A-

Branchepartner Gebouw Automatisering

HC RT is namens de HC Groep lid van de Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering.

Op 12 oktober 2011 is de brancheorganisatie officieel van start gegaan, voortvloeiend uit een overeenkomst met LonMark NL en BACnet. De Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering bundelt een netwerk van relevante marktspelers in de primaire waardeketen van gebouwautomatisering. De grootste bindfactor tussen de aangesloten bedrijven is het gezamenlijke belang in de marktontwikkeling van geïntegreerde gebouwgebonden automatiseringssystemen.

Het bestuur van de brancheorganisatie met enkele leden
De brancheorganisatie bestaat uit verschillende marktpartijen die gespecialiseerd zijn in automatisering van gebouwgebonden installaties. De relevante partijen, lidbedrijven en stakeholders zijn vastgelegd in de waardeketen en competentiematrix. De leden vormen een netwerk van gebundelde kracht van relevante spelers in de markt. Gezamenlijk wordt gestreefd naar het waarmaken van wat automatisering belooft, vertaald in verdienmodellen.

Om dit doel te bereiken en het netwerk te versterken, vinden binnen de operationele doelstellingen workshopmeetings, jaarlijkse evenementen en presentaties bij stakeholders plaats. Collectieve marketing, gezamenlijke belangenbehartiging en individuele dienstverlening zijn de drie werkvelden van de organisatie.

Jacob Jansen, directeur van HC RT, heeft namens de HC Groep plaats genomen in het bestuur. In verband met de grote betrokkenheid van HC RT bij het onderwerp duurzaamheid is Jacob Jansen tevens voorzitter geworden van de werkgroep duurzame automatisering. Deze werkgroep werkt o.a. samen met de DGBC en adviseert deze o.a. bij het aanpassen en herschrijven van specifieke credits van de BREEAM-NL beoordelingsrichtlijn.

Artikelen inzake de Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouwautomatisering PDF file
Publicatie opgenomen in Bouw + Uitvoering - januari 2013
Nieuwsbrief Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouwautomatisering - januari 2013
Publicatie opgenomen in FHI - juni 2012
Publicatie opgenomen in TVVL Magazine - februari 2013


Link naar het filmpje van de Nationale Conferentie Gebouw automatisering, gehouden 6 november 2014

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouwautomatisering.