Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.
A+ R A-

Productpartner Delta Controls

Officieel partnerschap
HC RT is officieel partner van Delta Controls en vertegenwoordigd in Nederland het complete programma. Sinds 1980 is Delta Controls actief met het ontwikkelen en produceren van gebouwautomatisering producten en systemen die de prestaties van gebouwen verbeteren.


De enteli-productlijn die HC RT voert bestaat uit de volgende 4 hoofdcomponenten:

enteliBUS
Het enteliBUS systeem is een volledig vrij programmeerbaar, native BACnet platform. Het modulaire ontwerp met uitbreidbare I/O modules geeft maximale flexibiliteit voor een brede range van toepassingen. Als BACnet router ondersteunt enteliBUS verschillende communicatieprotocollen inclusief BACnet/IP, BACnet over Ethernet, BACnet MS/TP en Delta Linknet.

Klik hier voor de brochure inzake de enteliBUS productlijn.

enteliTOUCH
De enteliTOUCH Building Controller is een 7"kleuren LCD touch screen, uitgevoerd in hoge resolutie en voorzien van een breed schermformaat. Het touch screen is geschikt voor het bedienen en visualiseren van het Delta Controls gebouwautomatiseringssysteem. Het communiceert middels het BACnet protocol over LAN met alle regelaars en werkt als draadloze coördinator voor enteliMESH producten. Gebruikers kunnen enteliTOUCH volledig naar eigen wensen en behoeften inrichten.

Klik hier voor de brochure over de enteliTOUCH Building Controller.

enteliWEB
enteliWEB is een web-based, native BACnet applicatie die de kracht van enterprise dashboards combineert met eenvoudig te gebruiken facility management tools. Klantspecifieke energie dasboards en krachtige energie rapporteringtools geven de beheerder het gereedschap om het energiegebruik te beheren en daarmee de kosten te verlagen.
Klik hier voor de brochure inzake de enteliWEB applicatie.

enteliMESH
enteliMESH is innovatieve, draadloze technologie ontwikkeld door Delta Contols voor zowel regelaars als het op afstand monitoren van sensoren.
Klik hier voor de brochure inzake de enteliMESH technologie.

N
ieuwsbericht: Delta Controls wint ControlTrends Award 2014 - klik hier voor meer informatie.